21 Marsi shënon Ditën Botërore të Sindromit Down. Çdo vit, zëri i personave me këtë sindrom, si dhe i personave që jetojnë dhe punojnë me ta, bëhet më i fortë. Është zgjedhur pikërisht 21 Marsi për të nënkuptuar unikalitetin e trisomisë së kromozomit 21 që shkakton Sindromin

Më shumë

“Ndërtojmë ura”

“Ndërtojmë ura!” Në kuadër të projektit interkulturor mes Shkollës periferike.,,Dituria,,Saraj-Lubin dhe SH.F.K ,,Perparimi,,-Gostivar të titulluar “Ndertojme ura…mirëkuptimi, bashkëpunimi, komunikimi, tolerancë mes popujve”, sot ishim në shkollën ,,Përparimi,,-f.Çegran ku u realizuan një sërë aktivitetesh dhe puntorish në të cilat nxënësit shqiptarë dhe boshnjak arritën të mësojnë për kulturat

Më shumë

7 Marsi në shkollën fillore “Dituria” Saraj

Sot shkolla fillore “Dituria” -Saraj në Ditën e mësuesit ka shënuar edhe patronatin e shkollës.Me këtë rast me prezencën e tij në këtë shkollë e nderoi Kryetari i Komunës Blerim Bexheti .Ai u prit nga drejtori i shkollës Zeko Abazi ,stafi i shkollës dhe pjesa tjetër administrative

Më shumë