Реализирана е прва мобилност од Ерасмус+ проектот Let s imagine a village for everybody, Гиресун, Тиреболу, Турција. Во првата мобилност учествуваа: директорот Гани Аслани, координаторка на Проектот Изета Бабачиќ и наставничката Бехија Хусковиќ. Од учениците учествуваа ученици од девето одделение: Дамир Шкријељ, Мелита Бислими, Рон Османи и Бјондина Терзиќи. Прва и успешна приказна на нашиот тим. Браво за сите!

Më shumë

ЕРАСМУС+ ПРОЕКТ: LET’S IMAGINE A VILLAGE FOR EVERYBODY

К2: Партнерство за училишна размена 07.11. – 10.11.2021, Коџаели, Голчук, Турција Прва транснационална средба на проектните тимови – Претставници на нашето училиште учествуваше на првата средба со проектните тимови од Грција – проектен координатор, Турција, Италија и Романија.

Më shumë