ЕРАЗМУС + ПРОЕКТИ

OOУ „Дитуриа“, Сарај, оваа година од страна на Националната агенција за европски образовни програми и Мобилност преку програмата Еразмус + доби средства за реализација на два проекта од клучнатат акција К229. Времето и начинот на реализација ќе бидат дефинирани в согласност со протоколите кои ги наметна пандемијата

Më shumë

Lajmërim për fillimin e vitit shkollor 2023/2024

Lajmërohen të gjithë nxënësit se viti i ri shkollor 2023/2024 fillon me 01.09.2023 (e premte). Klasa VI, VII, VIII dhe IX fillojnë në ora 07:30. Klasa II, III, IV dhe V fillojnë në ora 11:30. Sa i përket klasave të para, pranimi do të bëhet në ora

Më shumë

Shënojmë Ditën Ndërkombëtare të Personave me Autizëm.

2 Prilli, në nder të Ditës Ndërkombëtare të Personave me Autizëm, nxënësit e kl III-3 me mësuesen Fllanza Shatku në bashkëpunim me defektologen e shkollës Lulzana Ibraimi e shënuan këtë ditë me buzëqeshje në fytyrë, duar me ngjyra në mbështetje, me thirrje për humanizëm, mirëkuptim të ndërsjellëMë shumë