Eрасмус агол „MORE MOTIVATION FOR EDUCATION”

Учениците од VIII, IX одделение од ООУ „Дитуриа“ Сарај и ПОУ од Љубин и средношколци кои завршија основно образование во нашето училиште, го уредија Еразмус катчето за Проектот „Повеќе мотивација за едукација“ со наставничките Изета Бабачиќ и Везира Идризовиќ. Прекрасни ученици и задоволство е да се работиMë shumë

Second online meeting with our partner countries from the project “Let’s imagine a village for everybody”

Let’s Imagine a Village for Everybody           On 10.12. 2020. was held the second online meeting with teachers and students from partner schools. Three studenst from every partner country, presented preparing presentations about countries, school and project realized activitites. Those were very creative and successful presentations. They

Më shumë